1 persoon

40 minuten

Calorieën

235 kcal

Koolhyd.

4 gram

Eiwitten

25 gram

Vetten

5 gram

Ontbijt of lunch

Pumpkin Waffles

Er is iets aan de geur van versgebakken wafels op een regenachtige ochtend die instant vreugde brengt. Om de herfst te vieren hebben we er wat oranje lekkers aan toegevoegd! Pompoenpuree is iets moeilijker te vinden in Europa, maar je kunt het helemaal zelf maken. Begin met het snijden van 1/2 pompoen in stukjes (je kunt de schil er aan laten) en rooster ze in de oven met een beetje olijfolie en zout voor ongeveer 20 tot 30 minuten op 200 graden. Mix vervolgens de brokken met een beetje water tot een puree achtige consistentie.

Je kunt deze puree één week in de koelkast bewaren en gebruiken als spread of als basis voor een soep.

Meng voor de wafels 1/3 kopjes van de pompoenpuree met 1 bolletje Protein Pancakes in Apple Cinnamon met 80 ml melk of water. Verwarm het wafelijzer en bestrijk het met een beetje boter of olie. Giet het mengsel op het strijkijzer en laat de wafels goudbruin bakken. Serveer op een bord met een beetje kokosyoghurt voor wat extra frisheid. Sprenkel er wat ahornsiroop over en voeg wat verkruimelde walnoten toe. Enjoy!

Ingrediënten

Delicious

Easy to make