Cabau Greens

Je kunt de Greens toevoegen aan water, een shake, een vruchtensap of smoothie, maar ook aan je soep, pannenkoekbeslag en yoghurt. Met Greens is alles mogelijk en kun je eindeloos variëren! Zie hieronder wat voor een heerlijke recepten wij al met Greens hebben gemaakt.

Never enough Greens

Ontbijt

Never enough Greens

Dit is onze nieuwste aanwinst in de Cabau familie: Greens. En we kunnen je vertellen, het wordt niet veel beter dan dit. Je moet misschien even wennen aan de geur van deze supergroene combinatie, maar je lichaam zal er dolblij mee zijn.

Extra voedingsstoffen binnenkrijgen is nog nooit zo makkelijk geweest, en deze heerlijke smoothie bowl helpt je door te gaan tot de lunch. 

Met alle ingrediënten bij elkaar en voeg geleidelijk een scheutje water aan toe om de smoothie lekker dik te houden. Je kunt alle toppings toevoegen die je wilt. Wij hebben wat extra geschaafde kokos en granola toegevoegd.

Per portie

Ingrediënten

Macro's

Kcal: 235

Eiwit: 25 gr.

Vet: 5 gram

Green Pancakes

Ontbijt

Green Pancakes

Heb je wat lichte ontbijtinspiratie nodig? Wij hebben het voor je! Deze groene pannenkoekjes zijn in een handomdraai gemaakt en zitten boordevol extra vitamines dankzij ons groene poeder.

Meng 1 maatschepje Banaan Protein Pancakes, 1 maatschepje Greens en 70 ml water of melk.

Zet een koekenpan op een middelhoog vuur, voeg een beetje kokosolie toe. Bak de pannenkoeken aan elke kant tot ze licht bruin worden. Lekker met wat vers fruit. Wij hebben papaya en bessen toegevoegd. Oh en natuurlijk een beetje ahornsiroop als je het extra zoet wilt!

Per stuk

Ingrediënten

Macro's

Kcal: 235

Eiwit: 25 gr.

Vet: 5 gram

Green Yoghurt Bowl

Ontbijt

Green Yoghurt Bowl

Ik heb geen tijd om te ontbijten” is iets wat we hier bij Cabau Lifestyle niet graag horen. We maken het je graag gemakkelijk, en we hebben allemaal energie nodig om de dag te beginnen!

Cabau heeft voor jou een stiekeme manier om meer groenten binnen te krijgen bij het ontbijt! Voor dit recept hoef je alleen maar een schepje Greens toe te voegen aan 200 gram yoghurt (plantaardig of zuivel) en je favoriete toppings toe te voegen.

Wij hebben wat kiwi, banaan en een noten en zaden mix toegevoegd voor wat extra gezonde vetten.

Per portie

Ingrediënten

Macro's

Kcal: 235

Eiwit: 25 gr.

Vet: 5 gram

Heb je eigen creaties?

Deel het in de Bloom Talk

Wij zijn heel nieuwsgierig naar jouw creaties gerecht met de Greens. Deel het in de Bloom Talk en wie weet komt jouw gerecht op deze pagina te staan!