12 plakken

60 minuten

Calorieën

164 kcal

Koolhyd.

21 gram

Eiwitten

4,8 gram

Vetten

6,6 gram

Snack

Chocolate Banana Bread

De dagen worden kouder en het enige wat we willen doen is lekker wegkruipen onder een dekentje, met een kop thee en natuurlijk een stukje bananenbrood erbij. Natuurlijk zorgen we ervoor dat we een klein beetje eiwitten binnenkrijgen, zodat we nog meer kunnen genieten van deze heerlijke snack. 

Verwarm de oven voor op 180°C. Prak de bananen in een mengkom. Voeg de olie, de melk en de eieren toe. Klop het geheel samen. Voeg daarna de suiker, eiwitpoeder, bakpoeder, chocoladeschilfers en bloem toe. Meng door elkaar, maar niet te lang, hierdoor kan het brood te dik worden. Doe het mengsel in een bakvorm en zet 45 minuten in de oven. Dek de vorm vervolgens af met wat aluminiumfolie en laat nog 10 minuten afkoelen. Je kunt het brood controleren door er een mes in te steken, komt het er schoon uit, dan is je bananenbrood klaar!

Bananenbrood eten we het liefst warm. Tip: je kunt het brood ook roosteren met een beetje notenboter!

Ingrediënten

Delicious