2 personen
45-60 minuten
Calorieën
457 kcal
Koolhyd.
18,7 gram
Eiwitten
22,2 gram
Vetten
32,2 gram
Diner
Pasta met spinazie by Leonie
Bereiding:
- Snipper de ui en pers de knoflook.
- Giet een scheutje olijfolie in een grote pan.
- Fruit de ui en knoflook aan.
- Snijd de cherrytomaatjes klein.
- Voeg de cherrytomaatjes toe aan de ui en knoflook bak even mee.
- Kook de spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Voeg dan langzaam de spinazie toe tot het slinkt.
- Voeg dan het blik tomatenblokjes toe en de zuivelspread.
- Als de spaghetti klaar is bewaar een klein beetje water voor bij het spinazie mengsel.
- Giet de spaghetti af.
- Gooi het overgebleven water bij het spinazie mengsel.
- Voeg peper en eventueel zout naar smaak toe.
- Laat even sudderen tot het een dikkere consistentie krijgt.
- Voeg de spaghetti toe aan het spinazie mengsel.
- Schep op een bord en doe er eventueel een beetje geraspte mozzarella over.
Ingrediënten
- Volkoren spaghetti
- 400 gr spinazie
- 250 gr cherrytomaatjes
- 1 grote ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 blik tomatenblokjes van 400 gr spinazie
- 100 gr zuivelspread light
- Geraspte mozzarella (eventueel)
- Peper, zout en olijfolie