2 personen

45-60 minuten

Calorieën

457 kcal

Koolhyd.

18,7 gram

Eiwitten

22,2 gram

Vetten

32,2 gram

Diner

Pasta met spinazie by Leonie

Bereiding:

  1. Snipper de ui en pers de knoflook.
  2. Giet een scheutje olijfolie in een grote pan.
  3. Fruit de ui en knoflook aan.
  4. Snijd de cherrytomaatjes klein.
  5. Voeg de cherrytomaatjes toe aan de ui en knoflook bak even mee.
  6. Kook de spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  7. Voeg dan langzaam de spinazie toe tot het slinkt.
  8. Voeg dan het blik tomatenblokjes toe en de zuivelspread.
  9. Als de spaghetti klaar is bewaar een klein beetje water voor bij het spinazie mengsel.
  10. Giet de spaghetti af.
  11. Gooi het overgebleven water bij het spinazie mengsel.
  12. Voeg peper en eventueel zout naar smaak toe.
  13. Laat even sudderen tot het een dikkere consistentie krijgt.
  14. Voeg de spaghetti toe aan het spinazie mengsel.
  15. Schep op een bord en doe er eventueel een beetje geraspte mozzarella over.

Ingrediënten

Delicious